De nieuwe vestiging voor de middelbare afdeling van de Steinerschool in het centrum van Brussel werd deels met gerecycleerde materialen afgewerkt. Ze kwamen van de WTC II-werf aan het Noordstation.

Vastgoedeigenaar Befimmo bouwt de WTC I- en II- torens er om naar een complex met kantoren, hotel, horeca en handelszaken. Bij die operatie werd heel wat oud materiaal verwijderd. Een deel daarvan is naar Nnof gegaan voor de aanmaak van circulaire meubels, en een ander deel kreeg een bestemming in de nieuwe Steinerschool. Het ging onder meer om 120 meter kabelgoot, 60 TL- lampen, bijhorende elektriciteitskabels en palen voor het plaatsen van wanden.

De circulaire logica liet dus toe het afval op de werf proactief te verminderen. Het toevoegen van de verschillende levenscycli aan de levensloop van producten is immers essentieel in deze gedachtengang.